Això és veritat ho del comentarista, però la definició " Art Deco" i la seva il·lustració són boníssimes. Veus, Joan Badoc, ets com un mestre que estimula vocacions
No he pillat la del POPArt, Marc... Art de cuinar de meravella el pulpo galego, o tenir por a l'hora d'anar de part, o art de formes senzilles i acolorides practicat pels popes de l'església ortodoxa??
2. POPA f. Mamella; pit de dona o d'animal femella (Ripoll, Borredà, Pallars, Ribagorça, Balaguer, Fraga, Ll., Pla d'Urgell); cast. teta, ubre. 'Les dues filles prengueren sengles pollastres e posaren-se de les carns d'aquells sots les lurs popes a fin que les popes d'aquelles pudissen', Scachs 24.
Jo això de la pitrera ho associaria més a la proa que no pas a la popa... i de fet l'Alcover també recull una altra accepció de popa: 3. fig. El cul o darrera d'una persona (en llenguatge molt vulgar o d'argot).
10 comentaris:
Vist l'entusiasme que mostra el comentarista, podem deduir que no té la més mínima sensibilitat artística...
Això és veritat ho del comentarista, però la definició " Art Deco" i la seva il·lustració són boníssimes.
Veus, Joan Badoc, ets com un mestre que estimula vocacions
Quin golàs! Completament d'acord, art deco.
A mi m'agrada més el POPArt.
intherbanció: confiscació de marihuana a la duana de la Farga de Moles.
estranytègia: pla que no entén ningú per aconseguir vés a saber quina parida.
escampatxà: els Borbons, parir a dojo.
No he pillat la del POPArt, Marc...
Art de cuinar de meravella el pulpo galego, o tenir por a l'hora d'anar de part, o art de formes senzilles i acolorides practicat pels popes de l'església ortodoxa??
Ai, aquests de la metròpoli...
2. POPA f.
Mamella; pit de dona o d'animal femella (Ripoll, Borredà, Pallars, Ribagorça, Balaguer, Fraga, Ll., Pla d'Urgell); cast. teta, ubre. 'Les dues filles prengueren sengles pollastres e posaren-se de les carns d'aquells sots les lurs popes a fin que les popes d'aquelles pudissen', Scachs 24.
Refr.
—«Ovella manyaga, de totes popes mama».
Sí noi, aquí baix no la coneixíem aquesta.
Jo això de la pitrera ho associaria més a la proa que no pas a la popa... i de fet l'Alcover també recull una altra accepció de popa:
3. fig. El cul o darrera d'una persona (en llenguatge molt vulgar o d'argot).
Publica un comentari a l'entrada