dilluns, de març 17

déutanàsia

mort provocada voluntàriament per Déu.
La practica habitualment en individus de tota mena, joves i vells, en bona salut i malalts, moros i cristians i, curiosament, no està tipificada com a delicte en cap país del món.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Creu vostè que la llengua catalana és una puta merda?

http://sinblancaporelmundo.wordpress.com/2008/03/16/el-catala-es-una-puta-merda/

Puigmalet ha dit...

He escrit una referència a les teves badades. Bona feina!

elbokabulari ha dit...

Molt agraït per la teva referència, puigmalet. Això és gairebé el bateig d'entrada a la blocosa nostra. Et consideraré el meu padrí virtual.

Puigmalet ha dit...

Ei, que no has vist la meva foto? Aquí qui necessita padrins sóc jo. I més ara, que s'acosta del dia de la mona. Felicitats per la feina, mataroní!

Anònim ha dit...

Salut.

Us proposo una entrada visual:

fruits de mèr...de!

partícula elemental
www.atlesparticular.blogspot.com

elbokabulari ha dit...

Salut i bon humor, partícula. Gràcies per col·laborar.

elbokabulari ha dit...

senyor senseunduroperaespanya (ja veu que he adaptat al català la seva identitat i ja es podria utilitzar com a eslògan independentista. Li ho explico per si no ho havia “pillat”): he dubtat molt sobre si valia la pena contestar a provocacions com la seva, però finalment no me’n he sabut estar.

Creu vostè que el seu blog i sobretot els seus escrits són una puta merda?

M’ha costat molt escriure aquesta frase, ja que aquest estil barroer, busca-bregues i mal educat no va gens amb el meu tarannà. Però he fet un esforç per a posar-me a la seva alçada. Espero que m’ho tindrà en compte.

Sempre respectant totes les idees intel•ligents, raonades, basades en fets i no en calumnies, i expressades amb bona educació (cap cosa de les quals es pot aplicar en el seu cas), s’acomiada de vostè un humil bokabulari que, evidentment, NO creu que cap llengua (ni cap blog, ni res) sigui una puta merda.

Anònim ha dit...

Anar per curiositat al blog del "senseunduroperespanya" és de les experiències més patètiques que existeixen.
Com hi ha món...
Amic Bokabulari, gràcies per fer-me riure tant!! llàstima d'aquests individus. Ara que, segons com t'hi poses, també fan riure força (que sempre és millor que rabiar i morir-se d'impotència).